LiNDA

En fråga???

Publicerad 2011-12-07 23:33:00 i Allmänt

Ni som bloggar o lägger upp videoklipp, hur gör ni det? Via youtube eller finns det nån mer privat sida man kan ladda upp klipp på? Och hur gör man då?!!

Hoppas på svar från nån i alla fall ;P

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2011-12-07 23:59:25

Hej! Vad kul :) Nu får du väcka mitt minne till liv. Vem var klädpartyt hos?? förlåt mitt dåliga minne...

jag lägger in på youtybe och tar sedan klippet därifrån och lägger upp på bloggen :)

Kram

Postat av: Nina - fotogalen tvåbarnsmamma

Publicerad 2011-12-08 07:43:55

Jag lägger upp på www.photobucket.com och sen därifrån på bloggen. Youtube är ju för hela allmänheten, men på photobucket väljer man själv om det ska synas eller inte.

Postat av: erika

Publicerad 2012-01-02 21:32:51

fan jag fattar inte heller hur man gör

Postat av: Tina- mamma till Julian

Publicerad 2012-01-17 09:55:38

Du kan använda flera olika sidor. Jag vet att många använder sidan videofy.me som tydligen ska vara rätt bra, men jag tycker youtube är smidigt!Så här gör du via youtube för att få dina klipp till bloggen.Antingen laddar du upp ett eget klipp, eller så kan du ta vad för klipp som helst på youtube du hittat och vill visa.1. Under alla klipp på youtube finns en knapp som heter "dela", när du trycker på den kommer en till knapp fram som heter "bädda in".

2. Tryck på "bädda in"-rutan. Då får du en html kod i en liten ruta under.

4. Under rutan med html-koden kan du välja hur stort du vill att klippet ska visas på din blogg. Jag brukar välja 853x480 men din blogg är mycket smalare än min så du behöver nog välja ett av de mindre klippen. Prova dig fram så vet du sen.

5. När du valt storlek kopiera html-koden i den lilla rutan och klistra in i blogginläggets "html-läge". Alltså när du är inne i blogg.se och är på sidan där man skriver inlägg så finns en liten knapp som heter "HTML" uppe i redigeraren. När du trycker på den kommer en ruta upp där du ska klistra in koden. Tryck på uppdatera och sen är det klart!Hoppas du fattade något i alla fall :)Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Linda heter jag är 27 år och bor med min sambo Andreas och våra två pojkar Bastian -07 och Milian -11. Jag kommer skriva lite om min vardag, för att ha nåt att fördriva tiden med så enjoy...eller nåt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela