LiNDA

Tandsprickning, feber, snorig och hosta!

Publicerad 2012-02-08 14:41:47 i Allmänt

Allt det har min stackars lilla prutt :/ för 2 nätter sen sprack en tand igenom, den natten va inte kul!
Nu ser man 3 till som är på väg så han vill inte äta, dricka, leka eller ta alvedon, nån som vet om det finns stolpiller till en som väger 8 kg??
Igår sov han nästan hela dagen och hela natten, idag har han varit mer vaken men han blir såå ledsen om nåt händer om man t ex råkar prata för högt, han är extra kinkig helt enkelt! :/

Gu va jag känner nu att jag vill göra om här hemma, har ju gått i "flytta tankar" men det är nog bäst om vi bor kvar ändå, man får kämpa lite med trapporna haha (3 trappor upp från källaren där vi har vagnen) en 8 kg bebis på armen och en 4 åring som klagar på att han blir trött i benen och "ÖBO får faktiskt sätta in en hiss här" haha.
Nä men skulle vilja göra om i sovrummet då vi nu har Bastians gamla tapeter. Nya ljusa färger, vitt och beige är det jag vill ha, lite Romantisk stil :)
Sen så måste vi tapetsera om i trappen och i hallen...usch när ska man göra allt det här?! :P

Rundar av med att önska er en bra dag! :) kram

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Linda heter jag är 27 år och bor med min sambo Andreas och våra två pojkar Bastian -07 och Milian -11. Jag kommer skriva lite om min vardag, för att ha nåt att fördriva tiden med så enjoy...eller nåt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela