LiNDA

Inskolning och jobb

Publicerad 2012-08-10 00:27:51 i

Om två veckor smäller det! Då skolas Milian in på förskolan...Buhu jag har sån ångest över det!! Min lilla bebis ska ut i världen själv...utan mig!
Jag vet att det kommer gå bra och jag vet att storebror (världsbästa storebror) finns där för honom. MEN jag missar allt det där en mamma inte vill missa, jag finns inte där och kan trösta när han är ledsen osv.
Å andra sidan vet jag att han kommer lära sig MYCKET nytt och ha jätteroligt om dagarna :)
Och jag då? Jag ska börja jobba också! Ska bara få ett jobb också :P
Finns några möjligheter och jag vill hitta det som blir bäst för mig och familjen :)
Vi får se hur det går!
På lör ska jag iaf jobba extra igen på g-vik :D känns gött att de ringer mig när det behövs. Gillar stället och folket som jobbar där alot! :)

Nä nu avrundar jag här med att önska att det blir en bra dag imorrn och att vi hittar på nåt skoj att göra :)
Go natt y'all!

Lek o Bus och garderobsrensning

Publicerad 2012-08-06 09:38:25 i

Idag ska Bastian till Lek och Buslandet med sina morbröder. Som han har längtat! När han är där i några timmar ska jag försöka passa på att rensa ur alla garderober här hemma. Det finns mycket som är för litet för barnen som ska packas undan. Då kan jag även se vad som behövs till hösten! Herregud Milian börjar dagis snart, måste köpa massa nytt som behövs! Bastian har vuxit ur alla ytterkläder och stövlar så han behöver också nytt, det blir kostsamt det här märker jag :P Nä nu måste jag snart gå ut med soporna, luktar poopblöja här :S Ha en bra dag! :)

Söndag!

Publicerad 2012-08-05 11:39:48 i

Det var ett tag sen jag skrev här, ska försöka skriva mer men jag har så svårt för att hitta nåt att skriva om. Just nu försöker jag att må lite bättre, ligger här och är riktigt dålig i magen, tror det är magsjuka för jag har varit så här sen i fredags :/ Måste fixa lite blåbärssoppa eller nåt så jag får i mig nåt! Aja nu till nåt roligare! Det kommer att hända mycket nu: Ett dop, ett bröllop, en kräftskiva, en tripp till High Chaparall, Milian ska börja förskolan och ytterligare ett dop! :) Ev. Blir det kanske en flytt också men det återstår att se :) Nu ska jag försöka väcka gubben som ligger o sover! Ha en bra söndag! :)

Om

Min profilbild

Linda

Linda heter jag är 27 år och bor med min sambo Andreas och våra två pojkar Bastian -07 och Milian -11. Jag kommer skriva lite om min vardag, för att ha nåt att fördriva tiden med så enjoy...eller nåt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela