LiNDA

Jobb jobb jobb

Publicerad 2012-07-22 16:37:23 i

27 timmars jobb på två dagar...när jag kommer hem så går jag o döör!!

Nu drar vi!

Publicerad 2012-07-10 14:51:43 i

On the road på väg till Värtahamnen för att ta Silja line över till Åbo för att sedan åka bil ca 45 mil norrut till Kokkola ;) Bastian kollar på film, Milian sover, jag o gubben pumpar musica...soo sweet! :D Hörs när jag är hemma igen :) XO

Det funkar!!!

Publicerad 2012-07-08 01:01:06 i

Weeii appen funkar igen :D Jag är föör lat för att sätta mig vid datorn och blogga så nu äntligen är jag tillbaka ;) Nu har mannen semester och på tisdag åker vi till släkten i Finland :) Vi åker runt 15 till sthlm och tar en silja line kryssning över, sedan blir det 45 mil mot Kokkola hehe, fy va segt med så låånga bilresor! När vi kommer fram väntar Antes syster med familj som vi gör sällskap med i gästhuset :) Så nu hoppas vi på fint väder både i Sverige och i Finland denna vecka :)

Jobb och resa

Publicerad 2012-07-05 00:39:49 i Allmänt

Idag, imorrn och fredag så jobbar jag lite extra på Gustavsvik med fina Anna <3 det är rätt så skönt att komma iväg från vardagen och rutinerna för en stund :)

Nästa vecka åker vi till Suomi land, hälsa på Mannens släkt lite :) ska bli riktigt skööönt att komma iväg nånstans o bara få vara! Slippa laga mat, o allt det vardagliga, guu så skönt!

Veckan därefter ska vi ta nån dag o åka till High Chaparrall (vann biljetter från http://minbebis.com/blogg/theresewickman/)
Bastian längtar dit som sören...undra varför?! ;P
Förresten min lillfis kan gå lite nu!! Han föredrar att krypa så han går inte i onödan och inte självmant men han tycker det är roligt när han får gå emellan oss o han blir så glad när man klappar händerna åt honom för att han går :) Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar mina barn, det är ju helt sinnes hur fina barn man har o va mycket de ger en! Jag har tre vänner som är gravida och en svägerska som just fått en liten..heelt underbart!!
Oj...nu blev jag lite sentimental, det är underbart med barn ialla fall :P

Nu måste jag wrappa ihop här o sova lite. Har världshuvudvärk och är riktigt trött.

God natt XO

Chips & dipp

Publicerad 2012-07-01 19:00:43 i Allmänt

Det blir att mumsa ikväll! Sourcreme chips & popcorn med vitlöksdipp och cola...såå gott!!
Och så en film på det, det är receptet på en myssöndag :)

Har försökt och försökt med blogg appen men alltså den funkar inte så jag får blogga via Safari istället, värsta är väl att det inte får att lägga ina foton då...liite tråkigt :/

Aja ha en mysig söndagskväll!
XO

Om

Min profilbild

Linda

Linda heter jag är 27 år och bor med min sambo Andreas och våra två pojkar Bastian -07 och Milian -11. Jag kommer skriva lite om min vardag, för att ha nåt att fördriva tiden med så enjoy...eller nåt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela